Spennende avslutning på Formula Drift 2024!

Og ja – vi har en nordmann på pallen både sammensatt men også i selve siste runden som ble kjørt på Irwindale Raceway. Fredric Aasbø har stukket av med 3. plass i 2024 Formula Drift serien, mens han også tok 2. plass på selve finale runden.

3. Fredric Aasbø

Vi har også en ny rekord i Formula Drift, nemlig James Deane med fire sammenlagte mesterskapstitler i Formula Drift. Dette er første gang èn sjåfør har vunnet hele serien fire ganger. Deane setter Irland på kartet, men det gjør våre norske sjåfører også med å sette Norge på kartet.

Norske Simen Olsen har kjørt utrolig bra i år og endte opp på en sammenlagt 8. plass i årets mesterskap. Imponerende resultater i en veldig hard serie. Vi hører rykter om at Olsen skal kjøre for et annet team i 2025 med en annen bil. Så fort vi vet mer om dette, skal vi dele det med dere.

Takk for en utrolig spennende FD sesong! Vi gleder oss til sesongstart i 2025!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.